Vi hjælpes ad til succés!

Må du hejse det røde flag flere gange på en dag, når det kommer til besvarelse af firma telefonen? Har du mistet overblikket over antal opkald der går ind til virksomheden?!

Er du på udgik efter en løsning der kan afhjælpe udfordringen med at besvare firmaets opkald og give en god kundeservice med et smil?

Vi giver dit firma god kundeservice. Ring 88433333 for en uforpligtende samtale omkring hvordan vi kan hjælpes ad, så du får mere tid, til dig og din virksomheds succés.

Hvordan vi kan hjælpe dig i en travl hverdag?!.

Alt efter dit ønske til service, samt din virksomheds sammensætning, kan vi tilbyde en række muligheder. Dette er blot et udsnit af løsninger hos Telesvar telefonpasning:

  • Enkeltdags telefonpasning: for dig som har få opkald og til tider har behov for at vi svarer telefonen, eksempelvis ved møder, sygdom eller ferie.
  • Telefonpasning ved overflow: er for virksomheden hvor opkald er for mange for en enkelt person at klare - der har du/i os i ryggen  til backup for de opkald receptionisten ikke kan nå.
  • Permanent besvarelse - ud af huset receptionister. Her hjælper vi med afvisning af sælgere på en pæn og sober måde om dette ønskes. Tager gerne imod en mindre ordre hvis i ikke selv har tid. Vi agerer firmaets reception udadtil over telefonen.
  • Telefonpasning med omstilling: her sørger vi for at alle opkald besvares og omstiller til rette medarbejder ligesom en receptionist inhouse ville servicere i en virksomhed.
  • Webshop telefonpasning: er en service til dig der er nyopstartet eller ejer en webshop der allerede er etableret. Vi plejer at sige, det eneste vi nok ikke kan være behjælpelig med, er pakkeriet samt afsendelsen af jeres ordrer. Vi finder gerne en løsning der passer din webshop.
Trustpilot