Referencer

På denne side kan du læse forskellige udtalelser, fra vores telefonpasnings kunder. Dette er et udpluk af de kunder vi servicerer i hverdagen, og der vil løbende komme flere referencer til, i takt med vi modtager disse, så kig forbi ved lejlighed og se, hvem der også har valgt Telesvar som deres foretrukne samarbejdspartner, indenfor telefonservice.

 

Et fleksibel og engageret team, der gør det bedste for at sætte sig ind i vores og vores kunder sted, for at give den bedst mulige service!
Vi bruger i dag Telesvar til at håndtere alle vores indgående opkald og mails som kommer direkte til BilligParfume.dk kundeservice.

Personalet er oplært i vores webshop, systemer og produktsortiment, og kan således assistere, med en stor del af alle de kundeservicehenvendelser vi modtager.
Det er hurtigt og effektivt for vores kunder og en tidsbesparende faktor for os.

 
Herudover, er de altid klar til at springe til med ekstra support i ekstra travle perioder, ferie og sygdom.
 

Pernille Nyborg-Lindinger

BilligParfume.dk

 

 

 

 

 

 

Guldborgsund kommune har et samarbejde med Telesvar omkring telefonpasning med omstilling til vores medarbejdere. Telesvar assisterer vores callcenter/omstilling.

Telefonpasning Guldborgsund kommune

 

 

 

 

 

Jeg har fået mange positive tilbagemeldinger fra kunder der er blevet svaret af Telesvar. 
Det er dejligt og vide at mine kunder får et ordentligt svar når jeg ikke selv har mulighed for at svare telefonen. 
 
Mvh. Brian Mosegaard
Faaborg Hvidevareservice
Mobil 26706329
 
 
 
 
 

 

 

Vi har med stor tilfredshed, brugt Telesvar i flere år.

Det er vigtig for enhver forretning, at telefonen altid bliver svaret, når kunderne ringer ind. Derfor er det uvurderligt, at have en fleksibel løsning som Telesvar, der altid besvarer vores opkald, hvis vi er optaget på tlf. eller i møde.

Vi modtager en mail med besked og kontaktinformationer, og kan således ringe tilbage med en god briefing. Endvidere er Telesvar skrappe til at screene udenlandske telesælgere, som prompte bliver afvist. Det sparer os for en masse tid og unødige opkald.

Kunderne roser Cher og hendes medarbejdere til skyen, så det er endnu et +.

Vi er ekstremt glade for Telesvar og vores gode samarbejde.

Poul Bak Pedersen
CEO

 

 

 

Hos LAGUR® arbejder vi med passion for at afskaffe eller reducere kemi, samt at reducere energiforbrug i forbindelse med vandbehandling.

Det kræver hele vores engagement og det kan være svært at nå alle opkald på telefonen.

Telesvar har siden 2014 med bravur taget pænt i mod vores kunder på telefonen og dermed givet os friheden til at sælge vores løsning samt at udvikle fremtidens nye miljørigtige produkter, som bl.a. vores netop lancerede EnWaPro.

Telesvar er for os hos LAGUR® blevet en fast del af vores organisation som vi ikke kan forestille os at ville undvære eller erstatte med en anden løsning.

Med venlig hilsen

Simon Sørensen | LAGUR® ApS

 

 

 

 

Halton A/S har benyttet Telesvar i 3 år med stor tilfredshed. Vores kunder ringer ind til ”Halton” og bemærker ikke at vi benytter os af en ekstern service. De søde piger hos Telesvar omstiller kunderne til rette person og hvis det ikke er muligt tages der imod besked og vi modtager e-mails som vi kan reagerer ud fra. En anden god egenskab er at vi slipper for diverse telefonsælgere og andre tidsrøvere. Telesvar har frigivet væsentlige medarbejder ressourcer i vores lille firma hvilket er alle pengene værd.

 

 

Med Telesvar har Phoniro ApS sparet tid, penge og højnet vores service overfor kunderne.

Telesvar er en økonomisk og tidsmæssig super god løsning for Phoniro. Der er altid en der svarer vores hovednummer og vi har fået besked på mail, med oplysninger om opkaldet og nummer som vi bare skal trykke på for at ringe tilbage. Dette har lettet vores dagligdag og vores kunder føler en høj grad af service. Samtidig er Telesvar god til at sortere i vores opkald, så telefonsælgere og andre forstyrrende opkald lægges bagerst.

Telesvar yder en super god service og er altid smilende i deres omgang med vore kunder.

Vi er særdeles tilfredse med Telesvar og kan varmt anbefale Telesvar til andre.

 

 

DinByggerådgiver.dk har benyttet Telesvar i ca. 3 år til modtagelse af telefonhenvender fra vores mange kunder. Dette er sket med stor tilfredshed for såvel virksomheden samt kunderne. Vi har altid fået positive tilbagemeldinger fra vores kunder. Alle oplysninger fra kunderne bliver formidlet professionelt videre til undertegnede på mail og jeg har ikke oplevet de store fejl i oplysninger mv.

Jeg kan varmt anbefale Telesvar med Cher bag roret.

dinbyggeraadgiver.dk - logo

 

 

Med Venlig Hilsen

DinByggerådgiver.dk

 

Jeg har været yderst tilfreds med Telesvars håndtering af min advokatvirksomheds telefonpasning. Det er mit indtryk, at klienterne og andre har fået venlig og kompetent betjening ved opkald til advokatvirksomheden. Når jeg har skullet ringe tilbage til en klient m.v., har Telesvar altid sørget for at forsyne mig med de nødvendige kontaktoplysninger og baggrunden for henvendelsen, således at jeg har kunnet ringe tilbage på professionel vis.

Advokat Thomas Smed

 


Hos Specialkamera.dk bruger vi Telesvar til telefonpasning, når der der ekstra travlt eller vi er optaget af at betjene kunder. På den måde får kunderne en bedre service end hvis de blot blev mødt af en telefonsvarer. Mange kunder undlader at indtale en besked, fordi de hellere vil tale med et rigtigt menneske. Vi kan tydeligt mærke forskellen.


Mvh. Henrik Fosgerau
Specialkamera.dk


 

 

Det var en fejl at lade en telefonsvarer tage vare på vores hovednummer i en periode med rigtigt mange opgaver.Vi søgte og fandt Telesvar. Bekendtskabet var tilfredsstillende fra første færd. Vi har i dag outsourcet pasningen af vores hovednummer til Telesvar, som stiller om og tager mod beskeder til medarbejdere, der ikke umiddelbart træffes. Standard ordrer modtages straks til kundernes tilfredshed.Telesvar er vores effektive ”ud af huset receptionist” hver dag fra 7-17 og det er vi særdeles tilfredse med. 

KEFA International DK

Michael Schaffalitzky – CEO DK

KEFA International logo

 

 

 

- KEFA leverer mikroporøse overfladebelægninger, der sikrer mod kondens og varmetab, skimmel og bakterier i industri og beboelse, skibe, containere og vindmøller.

 

I Justworks anvender vi service fra Telesvar, når vores egne telefoner koger over.
Det giver os friheden til, at misse et opkald, eller sende et opkald videre i tilfælde af, vi sidder med en deadline, der kræver vores fulde opmærksomhed.
For os er det vigtigt, at telefonen bliver besvaret når vores kunder ringer – det giver kunderne en god oplevelse, og vi sikrer at ingen beskeder går tabt.

Vi har kun de bedste anbefalinger at give til Telesvar. Fantastisk service til rimelige priser.


Jakob Neua Nørgaard
Partner
Justworks ApS

 

Ud fra min mening, vil jeg sige I var utrolig hjælpsomme før og under forløbet. Vi havde jo nogle problemer, med at få det til at virke, så vi måtte bruge TDC for at få viderestillet vores hovednummer til Telesvar. Men det er jo ikke jeres skyld.

- Jeg var MEGET tilfreds med de telefonbeskeder vi modtog pr. mail. De var meget nemme at servicere bagefter. Så det var super!


Så alt i alt en god oplevelse, trods at vi måtte få TDC til at hjælpe os og betale for deres service oveni, men pyt nu med det , opgaven blev løst.


Betina Jensen
Order Coordinator
Pepperl+Fuchs A/S 

 

Vi benytter Telesvar telefonpasning og får vigtige opkald omstillet til den rette medarbejder i huset, en god service for en travl virksomhed.

Nicolaj H. Nielsen

Medstifter - Codesealer ApS

Vi stod ofte og manglede en ekstra medarbejder til at passe telefonen. Til at begynde med, stillede vi om til vores mobilnummer, det virker bare ikke! Det er ikke professionelt nok.

Vi surfede lidt rundt på nettet og fandt hurtigt ud af at der er en jungle af firmaer der tilbyder telefonpasning, samt uigennemskuelige priser. For os var  det utroligt vigtigt at findeet firma vi kunne stole på og naturligvis også til en rimelige pris. Et firma der er gode til at tage imod beskeder og svarer i vores firmanavn. Specielt fordi det ofte er nye kunder der ringer. De skal have en god oplevelse. Det er vi ikke i tvivl om at de har fået.
Beskederne modtager vi straks på vores mail og vi kan efterfølgende tage kontakt. Det fungerer rigtigt godt.

Vi rigtig glade for samarbejdet med Cher Pedersen fra Telesvar som vi kun kan give de bedste anbefalinger.

Med venlig hilsen
Birk-Dahl staldindretning A/S

Leif Rosendahl 

 

 Vi har haft stor glæde af Telesvars service, da vi stod med akut behov for telefonpasning næste dag. Telesvar leverede denne service hurtigt og venligt til os, også selv om vi kontaktede dem 5 min. før lukketid. Dette var ikke noget problem. Dagen efter fungerede det hele som det skulle, og vi kunne nyde en uafbrudt company day. Vi kan varmt anbefale Telesvar. God og venlig service, hurtig behandling og overraskende gode priser.

Steffen Hedal Jensen
IT-udvikler

Telesvar har hjulpet VAIVA med bla. telefon og mailsupport over en periode på knap 1 år. Telesvar med Cher i spidsen arbejder særdeles professionelt og svarer mails lynhurtigt. Telesvar er også ekstrem fleksibel hvilket passer godt til enhver virksomhed med mange skiftende opgaver, jeg giver firmaet mine allerbedste anbefalinger.

Med venlig hilsen

Carsten Madsen 

Trustpilot