Telefonpasning

Telesvar passer din virksomheds telefon hver dag med et smil. Vi bestræber os på, at blive endnu bedre til kundeservice på daglig basis. Vi ved, at alle virksomheder er individuelle og vi er eksperter i, at tilpasse vores service således, at der også er plads til en serviceminded og høflig telefonpasning skræddersyet til din virksomhed.

Hvad mener vi så med det?. Vi er altid parate til, at finde den løsning der kan passe ind til din virksomhed. Vores pakkeløsninger er til for, at give et hurtigt overblik over services og priser. Du kan altid oplyse dine specifikke behov omkring telefonpasning og vi vil ud fra det forsøge, at imødekomme dine ønsker og give dig et fornuftigt tilbud.

Ring mig op

Du skal være meget velkommen til at afprøve vores service med gratis telefonpasning på prøve. Alt du skal gøre er at ringe eller skrive til os, oplyse dit CVR nummer, så indhenter vi selv dine oplysninger samt opretter et telefonnummer du kan viderestille til indenfor 24 timer på hverdage.

Få et uforpligtende tilbud på telefonpasning!
Skriv gerne hvor mange opkald pr. dag, hvis du er bekendt med det :-)


 Det er ok at Telesvar website benytter cookies!


Du kan finde vores pakkeløsninger samt priser på telefonpasning her.

Vi er selvfølgelig bevidste om, at din virksomheds behov kan være nogle helt andre, end vores eksisterende kunder. Hos Telesvar vil vi gerne være så fleksible som muligt omkring telefonpasningen og derfor tager vi også gerne en god samtale over telefonen, om hvordan vi bedst kan hjælpe din virksomhed med at servicere jeres daglige henvendelser.

Kan vi aftale telefonpasningen over telefonen?. Ja det kan vi da! Det gør, at du kan bruge din tid mere effektivt eksempelvis til et møde. Vi har til dato ikke gjort brug af møder, da en god telefonsamtale kan give dig et præcist indtryk af den service, du gerne vil give videre til dine kunder. Som vi også siger hos Telesvar, telefonpasning ikke en videnskab, men et vigtigt redskab i kontakten med samarbejdspartnere, nye og eksisterende kunder for enhver mindre eller større virksomhed. Vi yder en god kundeservice til dine kunder og sætter en ære i, at være til stede i samtalerne med et smil.

Hvis du vil have telefonpasning med ekstra god kundeservice kan du kontakte os på telefon 88433333. Vi modtager også gerne en besked gennem vores kontaktformular.

Google +

Trustpilot