Telefonpasning

Telesvar telefonpasning passer din virksomheds telefon hver dag, med et smil. Vi bestræber os på, at blive endnu bedre til kundeservice på daglig basis. Vi ved, at alle virksomheder er individuelleTelefonpasning og vi er eksperter i, at tilpasse vores telefonservice således, at der også er plads til en serviceminded og høflig telefonpasning skræddersyet til din virksomhed.

Hvad mener vi så med det?. Vi er altid parate til, at finde den løsning der kan passe ind til din virksomhed. Vores pakkeløsninger er til for, at give et hurtigt overblik over services og pris estimat.

Du kan altid oplyse dine specifikke behov, omkring telefonpasning. Vi vil ud fra det oplyste forsøge, at imødekomme dine ønsker og give dig et fornuftigt tilbud.

Du skal være meget velkommen til at afprøve vores service. Vi tilbyder en periode med gratis telefonpasning.

Gratis perioden afhænger af, hvor mange opkald der skal håndteres på en måned.

Alt du skal gøre er at ringe eller skrive til os, oplyse dit CVR nummer. Vi indhenter selv dine firma oplysninger, samt opretter et telefonnummer du kan viderestille til, som indenfor 24 timer på hverdage.

Når du bestiller telefonpasning ved Telesvar, får du dine egne telesekretærer. Telesekretæren er jeres professionelle stemmer i telefonen, der altid ønsker at løse en given kundeserviceopgave for din virksomhed, dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere. Vi passer ikke “bare” telefon men går op i ethvert opkald der modtages uanset om klokken er 07.00 om morgenen eller 17.00 om eftermiddagen. 

Hvordan kommer jeg i gang med telefonpasningen?.

Udfyld vores kontaktformular på denne side, så kvitterer vi med et telefonnummer. Telefonpasning telesvar

Vi skal blot bruge nogle få informationer, så er du oprettet og klar, til at stille din virksomheds opkald, videre til Telesvar.

Det er altid rart at lære en ny virksomhed at kende og vi gør meget ud af, at hjælpe til på telefonen, på samme vis som sad vi fysisk i jeres firma.

Alle vores telefondamer har siddet med kundeservice i en eller anden form, inden de blev ansat ved Telesvar telefonpasning, kundeservice en del af deres og vores DNA.

Bestil telefonpasning med god kundeservice i dag – udfyld formularen her:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Beskriv gerne opgaven så meget som muligt. Så er det lettere at give et ordentligt tilbud.